Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایلنا، مهدی طائب با اشاره به اینکه از میثم نیلی عذرخواهی می‌کنم، گفت: اگر اتهامی به دیگران زده ایم نباید در پستو توبه کنیم بلکه باید برای همه بیان کند و من در اینجا به همه آنهایی که این فایل را در فضای مجازی گذاشته اند می گویم وظیفه شرعی دارند که این حرفی را الان میزنم الان بگذارند و من می گویم ساحت آقای نیلی پاک است و در این قضایا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام مهدی طائب، رئیس قرارگاه عمار درباره فایل صوتی منتسب به او که در شبکه‌های خبری فارسی‌زبان درباره ماجرای سفر خانواده محمدباقر قالیباف منتشر شد، گفت: در فضای مجازی، رسانه‌های فارسی زبانی مانند بی بی سی، صدای آمریکا و گاوهای شیردهشان یعنی عربستان سعودی، سر در آورد، فایلی از بنده منتشر شده است که منجر به آزرده خاطر شدن متدینین، حزب‌الهی‌ها، دغدغه‌مندهای انقلاب،‌ دلسوزان و فداییان راه اسلام شده است.

وی با این مطلب که اینکه این حرف‌ها در کجا زده شده یا به طور خصوصی زده شده است، هیچ‌کدام مهم نیست، اظهار داشت: بنده اگر مسئله‌ای را چه به طور خصوصی یا عمومی می‌گویم،‌ قبل از آنکه در این دنیا پاسخگو باشم، باید در آخرت پاسخگو باشم. طبیعی است که سن و سال بنده طوری است که این موارد موجب نمی‌شود، من حرفی بزنم که نخواهم در آخرت پاسخگو باشم.

شکایت میثم نیلی از مهدی طائب | پای ماجرای سفر خانواده قالیباف در میان است

رئیس قرارگاه عمار ادامه داد: بنابراین بر خودم لازم دانستم راجع به این فایل و محتوای آن توضیح دهم. مهم این است که آیا من این حرف‌ها را زدم و اگر گفتم چه گفته‌ام و مراد چه بوده است؟

طائب با بیان اینکه سه مطلب در این فایل وجود دارد، تصریح کرد: اولا باید عرض کنم که این جلسه حدود دو ساعت و نیم تا سه ساعت بود. جلسه تحلیل سیاسی برای یک تعدادی انجام شد. مهمترین مسئله‌ای که در این جلسه مطرح است، پاسخ به شبهاتی است که پیرامون قوه مجریه،‌ مقننه و قضاییه است. شبهاتی وجود دارد و بنده در این جلسه پاسخ به این شبهات را می‌دهم.

وی با بیان اینکه من صحبت‌هایی درباره قوه مجریه و قضاییه انجام دادم، خاطرنشان کرد: در پایان درباره قوه مقننه یک سوالی درباره شخص رئیس قوه مقننه پرسیده شد، گفت‌وگوهایی انجام می‌شود. بنده صحبتم این بود که حمله به رئیس مجلس جدید نیست و یک جریانی دارد. خیلی هم به دنبال آن نبودم و این صحبت‌ها مربوط به آخر جلسه بود و این جواب درباره آن سوال بود.

رئیس قرارگاه عمار افزود: درباره آن سوال یکی از افراد حاضر در آن جلسه ادعایی را مطرح کرد. آن فرد گفت من زمانی در یک روزنامه‌ای کار می‌کردم. برادر ما آقای میثم نیلی هم در آنجا بود و آن زمان می‌گفتند مطالبی که وجود دارد، جمع‌آوری کنید. حرف برای او بود. توجه اعضای جلسه به صحبت‌های این فرد جلب شد و من برای آنکه مشخص باشد که حرف‌های او چیست، حرف‌های او را تکرار می‌کردم.

طائب با بیان اینکه در بین صحبت‌ها او آمد و گفت این جریان مربوط به زمانی  است که احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور بود و آن موقع این صحبت‌ها مطرح شده است، ابراز داشت: منتهی چون این صحبت‌ها در بیان محاوره است،‌ کلمات تقطیع شده است. انگار آن جملات را من دارم می‌گویم. در حالی که مطلب او بوده و درباره گذشته هم صحبت شده است.

وی اضافه کرد: اصلا نسبت به قضیه‌ای که الان هست، مطرح نبود. چیزی که الان مطرح است اینکه این را الان چه کسی راه انداخته است؟ لذا اگر در آن جلسه هم کسی بود حرف این بود که من نمی‌دانم این مساله را چه کسی راه انداخته؟ از کجا شروع شده؟ در حالی که اگر من فرض بفرمایید آقای میثم نیلی را الان متهم کرده بودم، می‌گفتم این است.

به گفته رئیس قرارگاه عمار، این حرف، حرف او بود و چون پایان جلسه هم بود دیگر فرصت نبود و جلسه تعطیل شد و باید می‌رفتیم. بنابراین بنده می خواهم اینجا عرض کنم که ساحت حضرت آقای نیلی از این حرف‌ها مبرا است و اعتقاد من راجع به ایشان این نیست و اصلا ایشان در این فضا نیست.

طائب با تاکید بر اینکه اگر قبلا اختلاف سلیقه‌ای هم بوده الان این حرف‌ها رنگ باخته است، ابراز داشت: ما در طول زمان انقلاب هیچ گاه مثل الان نداشتیم که سران سه قوه از مشکلات موجود درک داشته باشند و نسبت به راه‌حل‌ها با هم به تفاهم برسند و یکدیگر را در جهت حل مشکلات یاری کنند. این مطلبی بوده که در آن ۲.۵ تا ۳ ساعت جلسه به دنبال این بودم که بگویم و الان هم همین را می‌گویم.

وی با اشاره به ریاست جمهوری سید ابراهیم رئیسی بیان کرد: رئیسی الان بار مشکلات روی دوشش است که بخش عمده‌ای از ابتکارات دولت قبل و از مشکلاتی است که آنها خروار خروار روی دوش دولت موجود گذاشتند و این با وضعیت بسیار سخت در ساحت بین‌المللی جمع شده است.

رئیس قرارگاه عمار با بیان اینکه در طول این ۴۳ سال هیچ گاه و هیچ زمانی مثل الان نبود که به یکباره آذوقه در سطح بین‌الملل گران شود، یادآور شد: الان آنها و این مسائل داخلی همه بارش بر روی دوش این دولت است و این دولت فرصت اینکه صغیر و کبیرش به دنبال این مسائل برود، نیست. کسی که باید الان با تمام وجود به رئیسی کمک کند، این برادر عزیز و حزب‌اللهی، میثم نیلی است.

طائب ادامه داد: این حرف در آن جلسه مال آن و برای آن زمان است. من در اینجا عرض می‌کنم اگر برداشت از این صحبت ولو به غلط این باشد که این را گفته باشم الان می‌گویم این حرف غلط است. الان ایشان، مجموعه دولت آقای رئیسی، مجموعه مجلس، رئیس مجلس، مجموعه قوه قضائیه و رئیس قوه قضائیه همه به دنبال حل مشکلات مردم هستند.

وی با بیان اینکه من قبل از اینکه به مسائل دنیایی جواب دهم، باید به آن دنیا جواب دهم، عنوان کرد: اگر این توقع هم پیش آمده بنده از ایشان عذرخواهی می‌کنم. اگر اتهامی به دیگران زده‌ایم نباید در پستو توبه کنیم بلکه باید برای همه بیان کند و من در اینجا به همه آنهایی که این فابل را در فضای مجازی گذاشته‌اند، می‌گویم وظیفه شرعی دارند که این حرفی را الان می‌زنم، الان بگذارند و من می‌گویم ساحت آقای نیلی پاک است و در این قضایا نیست.

رئیس قرارگاه عمار افزود: اشتباه روشن من این است که من عرض کردم که آقای زاکانی گفت من از مجموعه مطالب متوجه شدم که آقا با ریاست ایشان موافق است و من اینجا عرض کنم که اینکه ما در یک جایی بخواهیم کاری انجام دهیم و نظر آقا را برای مشورت بخواهیم، یک کار لازم و واجب است.

طائب با طرح این مطلب که وقتی شما می‌بینید یک نفر اعلم از شماست، یک نفر موضوع‌شناس‌تر از شماست، یک نفر اشراف اطلاعاتی و آگاهی دارد، خوب بپرس، گفت: اینکه آقای قالیباف رئیس مجلس بشود یا نشود، آقا به عنوان رهبر انقلاب در این باره نظر ندارد. در این مورد قوه مقننه خودش انتخاب می‌کند منتها من نماینده عقلم رسیده. الان صحبت سر این است که می‌گویند نظر آقا هم نسبت به ایشان مثبت است. 

وی با اشاره به سوابق قالیباف اظهار داشت: قالیباف یک آدم اجرایی بوده، مدتی شهردار تهران بود. خدمت آقا رسیده بودند و آقا علنی به ایشان اشاره کردند و گفتند شما مدیریت جهادی دارید. آن وقت با این مسائل پیرامونی که ایجاد کردند، دوست عزیز ما در تناقضی قرار گرفته بود آیا نظر آقا نسبت به اینکه مثلا ایشان رئیس مجلس بشود، مساعد است یا حرف‌هایی که این آقا اصلا آدم به درد نخوری است، درست است. یعنی در این زمینه ایشان عقلانی عمل کرده و از آقا مشورت گرفته که آقا بالاخره شما اشراف دارید شما همه را می‌شناسی ایشان از نظر شما به درد این کار می‌خورد یا نه.

رئیس قرارگاه عمار با بیان اینکه خداوند وقتی به پیامبرش می‌گوید مشورت کن، من هم باید یاد گرفته باشم، تصریح کرد: اینکه از آقا می‌پرسند از باب استشاره است، یعنی می‌گویند من نماینده مجلس می‌خواهم رای بدهم. صحبتی مطرح است که شما ایشان را قبول دارید؟ از نظر شما مردود نیست؟ چیزی که من متوجه شدم این است که نظر آقا این بوده که نه ایشان مردود نیست.

طائب اضافه کرد: بحثی هم که ما در آن جلسه می‌خواستیم بگوییم همین بود اما اینکه آقا امضا کرده باشد یا ریاست ایشان به دستور آقا باشد. اگر چنین برداشتی از صحبت‌های من شده است، کاملاً غلط است و من اینجا عرض می‌کنم که چنین موضوعی نیست. 

وی با بیان اینکه بهترین کار برای همه این است که وقتی می‌خواهند کاری انجام دهند، سوال کنند، خاطرنشان کرد: چه کسی از مقام رهبری در این زمینه بالاتر است؟ در رابطه با اینکه ایشان رئیس مجلس شده مثلاً آقا دخالتی نمی‌کنند اما از باب مشاوره این کار انجام شده است. مثلاً در دوره‌های قبل برخی افرادی که می‌خواستند رئیس‌جمهور شوند، خودشان به عنوان مشورت از آقا مصلحت‌خواهی می‌کردند. ایشان هم نظرشان را می‌فرمودند. 

رئیس قرارگاه عمار با بیان اینکه ماجرای آقای احمدی‌نژاد را یادتان است، ابراز داشت: آقا به ایشان ظاهراً فرموده بود که مصلحت نیست. برخی گفته بودند آقا به ایشان در گوشی نمی‌گوید که آقا پشت تریبون فرمودند که من این را علنی هم گفتم. در دوره اخیر آقا فرمودند اگر من قبلاً در مشورت‌ها چیزی می‌گفتم این بار نفیا و اثباتا چیزی نمی‌گویم. حرفی که آقای زاکانی زده‌اند در مسیر مشورت بوده که از آقا سوال کرد و ایشان نظر مشورتی خود را گفته اما اینکه گفته شود این آقا با حکم آقا رئیس مجلس شده، غلط است. اگر چنین برداشتی از حرف‌های من شده من غلط گفته‌ام روی زمین چنین بحثی نیست.

طائب درباره سفر خانواده قالیباف به ترکیه بیان کرد: در آن جلسه سوالی درباره ترکیه شد و جلسه دو ساعت و نیم سیاسی است. در مورد تهدیدهایی که ما در برابر خودمان داریم، سوال شد. آیا ترکیه برای ما تهدید است یا خیر؟ بنده عرض کردم نه، ترکیه تهدید نیست. چون تهدید جنگ است؛ یا جنگ نرم قوی یا جنگ سخت.

وی اضافه کرد: گفتم ترکیه توان جنگ سخت ندارد به دلیل اینکه انرژی ندارد و فاقد توان در این زمینه است و مثال زدم که به هر تقدیر ترکیه در سوریه پشت نیروهای تکفیری ایستاده بود و آن طرف محسوب می‌شد و الان هم در ادلب با آنها ارتباط دارد ولی در ادلب علی‌الدوام مجبور می‌شود گام به گام عقب برود چون بالاخره در آنجا یک جبهه علیه تکفیری‌ها عمل کرده است. 

رئیس قرارگاه عمار با بیان اینکه ارتش سوریه با تمام توان بود و روس‌ها و ایران و بچه‌های عراق هم کمک کردند، یادآور شد: تکفیری‌ها تهدیدی برای کل منطقه هستند الان همه این مجموعه سوریه و ایران و روسیه یک مجموعه هستند که ترکیه هم با اینها در حال مذاکره است. در آنجا توافق می‌شود و بر اساس آن، ترکیه گام به گام عقب می‌رود. بحث من این بود اگر ترکیه توانمندی نظامی بالا داشت به این توافقات به این راحتی تن نمی‌داد.

طائب با بیان اینکه آن چیزی که آنها آمدند، گفتند ما در عراق عملیات انجام دادیم، اصلا عراق ربطی به ما ندارد، عنوان کرد: موضوع ترکیه و عراق به خود عراق، ارتش و حشدالشعبی مربوط است. اگر در عراق نیروی مستشاری داریم، فقط و فقط به این خاطر است. تجربیاتی که در عملیات علیه تکفیری‌ها انجام دادیم به آنها منتقل می‌شود وگرنه ما نه در عراق دخالتی نداشتیم. منتهی چون این نوار تقطیع شده به این شکل القا شده است.

وی ادامه داد: اگر این گفته‌ها موجب رنجش دوستان شده به همه آن‌ دوستانی که علیه بنده مطالبی گفتند عرض ارادت دارم چون می‌دانم تمام این صحبت‌ها از سر حسن نیت بوده و در حقیقت اگر رفیق من چوبی به سر من بزند؛ مانند آینه است. آینه را نباید شکست باید به آینه نگاه کرده و اشکالات را برطرف کرد. 

رئیس قرارگاه عمار با بیان اینکه این موارد به آن معنا نیست که اگر من آمدم گفتم نسبت به قالیباف جریان‌سازی می‌شود، من از این حرف سودایی در سر داشته باشم، گفت: اگر مطالبی که من درباره آقای قالیباف میگویم، نسبت به صحبت‌هایی که آقایان انجام دادند، نیست و نسبتی که اینجا به برادر عزیزمان میثم نیلی داده شده است، کاملا غلط است و اگر برداشت از صحبت‌های من این است من در اینجا خودم می‌گویم این حرف‌ها اشتباه است و اعتقاد من اصلا نیست و ایشان از این اتهامات مبری است و خداوند متعال همه ما را در گفتار آنچه که هست، مصون نگه دارد.

طائب با بیان اینکه من مسئول گفتار خودم هستم و گفتار من به هیچ کس ربطی ندارد، اظهار داشت: من این نکته را خطاب به عزیزان بگویم. من نه در صحبت‌ها با اخوی مشورت می‌کنم و نه اخوی به من اطلاعات می‌دهد و نه سیستم اخوی به من اطلاعات می‌دهد. اصلا بنده هیچ ارتباطی با آنها ندارم. ارتباطی که من با آنها دارم مانند ارتباطی است که من با فرماندهان سپاه دارم. من آنها را دوستشان دارم.

وی با بیان اینکه اگر حرفی می‌زنم که نمی‌توانم یقه فرماندهان سپاه را بگیرم، تصریح کرد: من خودم هستم و اگر تحلیلی می‌کنم بر اساس اطلاعات خودم است و آنها هیچ اطلاعاتی به من نمی‌دهند. همیشه به من گفتند این اطلاعات را از کجا می‌آوری؟ من گفتم این اخبار صداوسیما را مانند یک درس گوش دهید و بعد به یک قدرت تحلیل برسید.

رئیس قرارگاه عمار با بیان اینکه من بر اساس اطلاعات جهانی می‌آیم تحلیل ارائه می‌کنم، خاطرنشان کرد: مطالبی که درباره ترکیه گفتم اصلا مربوط به سپاه نیست. این موارد اطلاعات عمومی است و هیچ ربطی به آنها ندارد و من می‌خواهم بگویم این حرف‌ها که پخش شد دوستان می‌توانند درک کنند که رسانه‌هایی مانند بی بی سی و صدای آمریکا به چه بیچارگی افتادند. آنها فکر می‌کنند چیزی گیرشان آمده است. این نشان می‌دهد که اینها که در حال فروپاشی هستند و صدای فروپاشی به همه عالم رسیده این یک واقعیت است.

کد خبر 674778 برچسب‌ها محمد باقر قالیباف

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محمد باقر قالیباف رئیس قرارگاه عمار من در اینجا صحبت ها آن جلسه حرف ها رئیس مجلس میثم نیلی اینجا عرض نظر آقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۶۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی در گفتگو با ایلنا، ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می شدند اما با رایزنی هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود: اما یک عده ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این ها را مثال می زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می آورد. در مجموع یک عده ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد اما سال های دوم و سوم را نمی دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوارها خاطرنشان کرد: به نظرم می آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902965

دیگر خبرها

  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد